Gerealiseerde Projecten

Afbeelding van Nieuwe boeken !!!!
Nieuwe boeken !!!! 2 november 2016

Door sponsoring van De Kiwanis Dordrecht en de Dekkers boek&kantoor hebben we een groot aantal nieuwe boeken toe kunnen voegen aan de bibliotheek.
Afbeelding van Kiwanis geeft € 1.000.000,- aan UNICEF voor de strijd tegen Tetanus.
Kiwanis geeft € 1.000.000,- aan UNICEF voor de strijd tegen Tetanus. 21 september 2016

Kiwanis Nederland vierde haar 6e lustrum met een gift van € 1.000.000 aan Unicef. De symbolisch overhandiging, het geld is al besteedt, betekende
Afbeelding van Kiwanis Club Dordrecht schenkt kinderbroeken aan de kledingbank te Dordrecht.
Kiwanis Club Dordrecht schenkt kinderbroeken aan de kledingbank te Dordrecht. 14 maart 2016

Kledingbank Dordrecht
Afbeelding van Een kooklokaal voor de Bleyburghschool
Een kooklokaal voor de Bleyburghschool 26 mei 2015

Voor de Bleyburghschool hebben wij een kooklokaal ingericht met kookeiland, werkbank met spoelbak
en een uitgiftebalie met koelvoorziening.
Afbeelding van Troostberen
Troostberen 22 april 2015

Kiwanis Club Dordrecht heeft een mooie bijdrage geleverd aan troost en geruststelling voor kinderen uit Dordrecht en omgeving, die met de ambulance
Afbeelding van Kiwanis sponsort project op de Ammanschool
Kiwanis sponsort project op de Ammanschool 18 juni 2013

Door sponsoring van € 5.000,- door de Kiwanis club in Dordrecht, hebben de kleuters van de Ammanschool er veel speel- en werkplezier bij!
Afbeelding van '10 voor Toekomst'
'10 voor Toekomst' 14 juni 2013

Voor gezinnen met kinderen, in het project van het Leger des Heils, '10 voor Toekomst' , willen wij een twaalftal kinderkamers regelen, waardoor die
Afbeelding van De Lindenhof
De Lindenhof 14 april 2013

Voor de jeugdhulpvoorziening van de Lindenhof, willen wij de kinderen laten deelnemen aan vormen van dagbesteding, waaronder huiswerk.
Afbeelding van Het Sinterklaashuis Dordrecht
Het Sinterklaashuis Dordrecht 5 december 2012

Het Sinterklaashuis heeft een bedrag gekregen van € 750,00 om het vervoer van kinderen mogelijk te maken van de school naar Sinterklaas toe en weer terug.
Afbeelding van “Petje af”
“Petje af” 29 oktober 2012

Het Praktijk gericht weekendonderwijs, “Petje af”, heeft een bedrag gekregen van € 750,00.
Afbeelding van Technieklokaal in school De KIEM
Technieklokaal in school De KIEM 21 september 2012

Technieklokaal in school De KIEM. Techniek is een zeer essentieel onderdeel van het onderwijs aan kinderen, om die vertrouwd te maken met de techniek en belangstelling hiervoor te wekken.
Afbeelding van De Bleijburgschool
De Bleijburgschool 19 augustus 2012

De Bleijburgschool in Sliedrecht heeft een digitaal schoolbord ontvangen voor het onderwijs aan kinderen met een beperking voor een bedrag van € 5.000,00.
Afbeelding van Het Waterwiel
Het Waterwiel 9 juni 2012

Het Waterwiel heeft een bedrag gekregen voor breimateriaal ten behoeve van ouderen voor een bedrag van € 300,00.
Afbeelding van De Benthe Stichting
De Benthe Stichting 14 mei 2012

De Benthe Stichting heeft een bedrag gekregen van € 400,00 voor steun medische behandeling (sclerotherapie)
Afbeelding van De Voedselbank
De Voedselbank 10 april 2012

De Voedselbank moest in 2012 zelfstandig gaan functioneren, los van Rotterdam. De behoefte aan allerlei materialen voor de opslag en de koeling waren
Afbeelding van Voor Delano uit Dordrecht
Voor Delano uit Dordrecht 21 februari 2012

Voor Delano uit Dordrecht is een bedrag van € 700,00 toegezegd om zijn noodzakelijke behandeling mogelijk te maken in de Verenigde Staten van Amerika.
Afbeelding van Sinterklaashuis Dordrecht
Sinterklaashuis Dordrecht 4 december 2011

Bijdrage aan het Sinterklaashuis waardoor we kinderen van 3 Dordtse scholen een onvergetelijke middag hebben kunnen aanbieden.
Afbeelding van Stichting Auriga
Stichting Auriga 14 november 2011

Auriga is een van de vier Stichtingen in ons land op het gebied van orthopedagogische behandelcentra.
De instroom van cliënten vind als het volgt plaats:
Afbeelding van Stichting Warm Aanbevolen
Stichting Warm Aanbevolen 13 oktober 2011

Stichting Warm Aanbevolen:
Kerstreis voor ouders, met kinderen en alleenstaande ouders, met een minimum inkomen. Zestig gasten waaronder 30 kinderen
Afbeelding van Mytylschool de Vlij
Mytylschool de Vlij 15 juni 2011

Mytylschool de Vlij:
De aanvrager is de Mytylschool de Vlij te Dordrecht.
De school, is een school voor speciaal onderwijs aan 23 leerlingen met een lichamelijke beperking en 49 leerlingen met een meervoudige beperking.
Afbeelding van Hospice de Patio
Hospice de Patio 12 mei 2011

Bijdrage van € 309,80 voor de aanschaf van speelgoed en opbergkasten daarvoor voor (klein) kinderen van de “gasten” in de hospice.