Sponsor opties

Sponsor opties voor 23e Kiwanis golfdag op vrijdag 17 mei 2019
Hoofdsponsor, bijdrage € 1600,00
Sponsor krijgt:
Op alle zich daarvoor lenende uitingen een prominente vermelding. Een teebox met daarop een reclamebord dat ruim 3 dagen blijft staan. Een bedrijfsvlag aan een vlaggenmast. In nader overleg een bedrijfsproduct presentatie. Zes deelnemers in de wedstrijd of clinic, prominente vermelding op de website, prominente vermelding in het programmaboekje en op de uitnodigingsbrief met inschrijfformulier.
Inclusief drankjes, gebruik van de haringkar, drankjes door de baan. Een uitgebreide lunch voor het begin van de middag en ter afsluiting een barbecue om verder informeler met relaties te netwerken.

Herentee sponsor, bijdrage € 625,00
Sponsor krijgt:
Een heren teebox met daarop een reclamebord dat ruim 3 dagen blijft staan, twee deelnemers in de wedstrijd of clinic, vermelding op de website, vermelding in het programmaboekje, inclusief drankjes, gebruik van de haringkar, drankjes door de baan, Een uitgebreide lunch voor het begin van de middag en ter afsluiting een barbecue om verder informeler met relaties te netwerken.

Damestee sponsor, bijdrage € 400,00
Sponsor krijgt:
Een dames teebox met daarop een reclamebord dat ruim 3 dagen blijft staan, Een deelnemer in de wedstrijd of clinic, vermelding op de website, vermelding in het programmaboekje, inclusief drankjes, gebruik van de haringkar, drankjes door de baan. Een uitgebreide lunch voor het begin van de middag en ter afsluiting een barbecue om verder informeler met relaties te netwerken.

Begunstigerspakket, bijdrage € 250,00
Sponsor krijgt:
Vermelding op de website, vermelding in het programmaboekje, Geen deelname aan wedstrijd of clinic.

Losse deelname, bijdrage € 150,00
Deelnemer krijgt:
Deelname aan wedstrijd of clinic, inclusief drankjes, gebruik van de haringkar,drankjes door de baan bij de wedstrijd. Een uitgebreide lunch voor het begin van de middag en ter afsluiting een barbecue om verder informeler met relaties te netwerken.

Sponsor drankenwagen, bijdrage € 775,00
Sponsor krijgt:
Drankenwagen gevuld met diverse drankjes en repen.Eigen bedrijfsreclame op de wagen mag uitbundig zijn. De sponsor mag zelf de drankenwagen besturen of dat door iemand in bedrijfskleding laten doen. 2 deelnemers aan wedstrijd of clinic, inclusief drankjes, haringkar/drankjes door de baan bij de wedstrijd, uitgebreide lunch en ter afsluiting een BBQ.

Sponsor Longest drive (heren), bijdrage € 150,00
Sponsor krijgt:
Gelegenheid om zelf de prijs uit te reiken tijdens de barbecue. De prijzen worden verzorgd door de Kiwanis Club. Deze vorm van sponsoring alleen in combinatie met sponsoring van een heren tee of dames tee.

Sponsor Neary (dames, heren), bijdrage € 150,00

Sponsor Longest drive (dames), bijdrage € 150,00
Sponsor krijgt:

Alle sponsoren wordt gevraagd om een logo in te dienen dat aan de volgende specificaties dient te voldoen:

Bestandsformaat: .eps of press pdf
Resolutie: 300 dpi
kleurwaarde: cmyk

U kunt uw sponsorbedrag overmaken op onderstaand bankrekeningnummer:
NL56RABO 0161158048
t.n.v. Kiwanis Club Dordrecht (KCD) o.v.v. 23ste golftoernooi 2019