Kiwanis Club Dordrecht Golfdag

Één van de grootste fundraise activiteiten is de jaarlijkse Kiwanis club Dordrecht Golfdag. Met als vaste uitvalsbasis Golfclub Crayensteijn altijd gegarandeerd voor een leuke dag.

Op vrijdag 16 juni 2017 organiseert Kiwanis Club Dordrecht haar 21e golftoernooi

U wordt van harte uitgenodigd om aan ons 21e golftoernooi deel te nemen en er samen met ons weer een gezellige en sportieve dag van te maken en u levert tevens een bijdrage aan ons goede doel.

Voor de golfers is er na het succes van vorig jaar, wederom gekozen voor een Texas Scramble wedstrijd. U mag zelf een team van 4 personen samenstellen voor de wedstrijd. De niet-golfers kunnen onder begeleiding van professionals deelnemen aan een clinic, waarin zij op een ontspannen manier met de golfsport kennis kunnen maken. Voorafgaand aan de wedstrijd en de clinic is er een lunch, tijdens de wedstrijd en clinic zijn er drankjes en na afloop is er een kar vol heerlijke haringen en kunt u genieten van de barbecue.

Het golftoernooi wordt gehouden op de prachtige 18-holes baan met A-status.

Crayestein Golf – Baanhoekweg 50
3313 LP Dordrecht – Tel. 078-6211221

De opbrengst zal ten goede komen aan twee projecten.

1) De Buitenwacht

De Buitenwacht is al 32 jaar een plaats waar mensen ( volwassenen en kinderen) met verschillende achtergronden, culturen, waarden en normen, leefwijze elkaar ontmoeten en met elkaar allerlei activiteiten organiseren. De Buitenwacht voert een positief jeugdbeleid onder het motto: De jeugd heeft de toekomst. In dit beleid staan er voor de  kinderen in 2017  een aantal projecten gepland waar de Kiwanis Club Dordrecht graag een financiele bijdrage wil leveren:
  • koken voor kinderen
  • huiswerk huis
  • creative dans
Voor meer informatie gaat u naar de website:  www.buitenwachtdordrecht.nl

2) Stichting (Wit) Rusland Kinderhulp

De stichting ontvangt in het najaar van 2017 weer ongeveer 25 kinderen uit Wit Rusland (o.a. uit omgeving Tsjernobyl). De kinderen komen uit arme gezinnen en verblijven deze periode bij pleeggezinnen in de Drechtsteden. Voor deze kinderen worden activiteiten georganiseerd. Graag ondersteunt de Kiwanis Club Dordrecht de stichting en wil zij het graag mogelijk maken om voor deze kinderen een bezoek te brengen aan Diergaarde Blijdorp, waar ze de dieren in het echt kunnen zien, wat bij hen thuis niet mogelijk is. Daarnaast willen de Kiwanis de kinderen nog graag enkele kledingstukken aanbieden, zodat ze er de komende winter weer warm bijlopen.

Voor meer informatie gaat u naar de website: www.srkpapendrecht.nl

Aanmelden als sponsor

U kunt zich als sponsor aanmelden. Ook uw vrienden en bekenden zijn natuurlijk van harte welkom. Indien u alleen gebruik wilt maken van het barbecue buffet, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Wij verzoeken u zich zo spoedig mogelijk aan te melden, bij voorkeur vóór 1 mei 2017. Wij hopen u op vrijdag 16 juni 2017 vanaf 11.00 uur te mogen begroeten. Het belooft weer een fantastische dag te worden.

Voor de organisatie is er een splitsing gemaakt in wedstrijd en clinic. Voor de wedstrijd kunt u vanaf 11.00 uur inschrijven en voor de clinic vanaf 12.00 uur.

Tijdens de inschrijving ontvangt u een programmaboekje met alle gegevens over de projecten. Meld u aan, zodat u daarvan kunt genieten.

Voor individuele spelers geldt dat eerst de sponsors ingedeeld worden en daarna pas de individuele spelers.

Meer informatie over de inschrijving volgt binnenkort!

Houd deze website in de gaten, binnenkort start de inschrijving!

Trefwoorden