Kiwanis club Dordrecht Golfdag

Één van de grootste fundraise activiteiten is de jaarlijkse Kiwanis club Dordrecht Golfdag. Met als vaste uitvalsbasis Golfclub Crayensteijn altijd gegarandeerd voor een leuke dag.

Op vrijdag 3 juni 2016 organiseert Kiwanis Club Dordrecht haar 20e golftoernooi.

U wordt van harte uitgenodigd om aan ons 20e golftoernooi deel te nemen en er samen met ons weer een gezellige en sportieve dag van te maken en u levert tevens een bijdrage aan ons goede doel.

SCHRIJF U NU IN VOOR DIT EVENEMENT: inschrijfformulier 2016.

Voor de golfers is er na het succes van vorig jaar, wederom gekozen voor  een Texas Scramble wedstrijd. U mag zelf een team van 4 personen samenstellen voor de wedstrijd. De niet-golfers kunnen onder begeleiding van professionals deelnemen aan een clinic, waarin zij op een ontspannen manier met de golfsport kennis kunnen maken. Voorafgaand aan de wedstrijd en de clinic is er een lunch, tijdens de wedstrijd en clinic zijn er drankjes en na afloop is er een kar vol heerlijke haringen en kunt u genieten van de barbecue.

Het golftoernooi wordt gehouden op de prachtige 18-holes baan met A-status:
Crayestein Golf – Baanhoekweg 50
3313 LP Dordrecht – Tel. 078-6211221

De opbrengst zal ten goede komen aan de High Five Foundation:

Helaas zijn er honderden kinderen in Dordrecht die geen dagje weg kunnen of die hun verjaardag niet kunnen vieren en geen cadeautje krijgen. Daardoor is de High Five Foundation ontstaan om juist die kinderen even uit de dagelijkse sleur halen. Gedurende het jaar wil de High Five Foundation zoveel mogelijk kinderen binnen Dordrecht helpen. Zo ook in 2016, waar we het succes van de Efteling willen evenaren. Dit keer in de vorm van actie, plezier en met 1.000 m2 water en springkussens. WipeOut Kids is het eerste WipeOut speelpark van de Benelux. Met meer dan 15 gave en gethematiseerde obstakels kunnen de kinderen hun lol op. Alles staat klaar om zelf te ervaren: Side Sweeper, Trampo Sweeper en The Dizzy Dummy. Voor iedereen boven de 12 is er voldoende leuks te beleven, zoals een extreem waterpark, beachclub, expeditie en THE KILLER SURF!

Met kraakhelder water, strand, waterglijbanen, springkussens en vermaak zijn alle ingrediënten aanwezig om er een heerlijk dagje uit van te maken voor deze kinderen. Uiteraard is er ook aan vervoer en lekkernijen gedacht. De High Five Foundation zou graag in de maand juni 2016 met 220 kinderen, waarvan de ouders onder de armoedegrens leven binnen Dordrecht, naar WipeOut Kids willen gaan. De leeftijdscategorie voor deze projectdag is van 9 t/m 18 jaar.

U kunt zich als sponsor aanmelden via bijgevoegd inschrijfformulier. Ook uw vrienden en bekenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Indien u alleen gebruik wilt maken van het barbecue buffet, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Wij verzoeken u zich zo spoedig mogelijk aan te melden, bij voorkeur vóór 1 mei 2016. Wij hopen u op vrijdag 3 juni 2016 vanaf 11.00 uur te mogen begroeten. Het belooft weer een fantastische dag te worden.

Voor de organisatie is er een splitsing gemaakt in wedstrijd en clinic. Voor de wedstrijd kunt u vanaf 11.00 uur inschrijven en voor de clinic vanaf 12.00 uur.

Tijdens de inschrijving ontvangt u een programmaboekje met alle gegevens over de projecten.

Meldt u aan, zodat u daarvan kunt genieten.

Voor het kiezen uit de sponsorpakketten, kunt u hieronder dubbelklikken op het PDF bestand ''sponsor pakketten aangepast 2016'. In dit document vindt u de manieren van sponsoring, het programma van 3 juni 2016 en het doel voor 2016.

Voor het invullen van het sponsorformulier dubbelklikt u op het PDF bestand 'inschrijfformulier 1 sponsor 2016'

Voor het invullen van het inschrijfformulier individueel dubbelklikt u op het PDF bestand 'inschrijfformulier Texas 2016'.

Voor individuele spelers geldt dat eerst de sponsors ingedeeld worden en daarna pas de individuele spelers.

SCHRIJF U NU IN VOOR DIT EVENEMENT: inschrijfformulier 2016.

Trefwoorden