Kiwanis Golfdag

Één van de grootste fundraise activiteiten is de jaarlijkse Kiwanis Golfdag. Met als vaste uitvalsbasis Golfclub Crayensteijn altijd gegarandeerd voor een leuke dag.

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert Kiwanis Club Dordrecht haar 22e golftoernooi

U wordt van harte uitgenodigd om aan ons 22e golftoernooi deel te nemen en er samen met ons weer een gezellige en sportieve dag van te maken en u levert tevens een bijdrage aan ons goede doel.

Voor de golfers is er na het succes van vorig jaar, wederom gekozen voor een Texas Scramble wedstrijd. U mag zelf een team van 4 personen samenstellen voor de wedstrijd. De niet-golfers kunnen onder begeleiding van professionals deelnemen aan een clinic, waarin zij op een ontspannen manier met de golfsport kennis kunnen maken. Voorafgaand aan de wedstrijd en de clinic is er een lunch, tijdens de wedstrijd en clinic zijn er drankjes en na afloop is er een kar vol heerlijke haringen en kunt u genieten van de barbecue.

Crayestein Golf – Baanhoekweg 50
3313 LP Dordrecht – Tel. 078-6211221

Het golftoernooi wordt gehouden op de prachtige 18-holes baan met A-status.

Klik hier om u aan te melden >>

De opbrengst zal ten goede komen aan The High Five Foundation.

Aanmelden als sponsor

U kunt zich als sponsor aanmelden. Ook uw vrienden en bekenden zijn natuurlijk van harte welkom. Indien u alleen gebruik wilt maken van het barbecue buffet, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Wij verzoeken u zich zo spoedig mogelijk aan te melden, bij voorkeur vóór 1 mei 2018. Wij hopen u op vrijdag 1 juni 2018 vanaf 10.30 uur te mogen begroeten. Het belooft weer een fantastische dag te worden.

Voor de organisatie is er een splitsing gemaakt in wedstrijd en clinic. Voor de wedstrijd kunt u vanaf 10.30 uur inschrijven en voor de clinic vanaf 11.30 uur.

Tijdens de inschrijving ontvangt u een programmaboekje met alle gegevens over de projecten. Meld u aan, zodat u daarvan kunt genieten.

Voor individuele spelers geldt dat eerst de sponsors ingedeeld worden en daarna pas de individuele spelers.

Klik hier om u aan te melden >>

Trefwoorden