Afbeelding van Electrische bakfiets voor Minima Eetgroep

Afbeelding van Nieuwe bus voor de Voedselbank
Nieuwe bus voor de Voedselbank

25 november 2017
Afbeelding van Nieuwe boeken !!!!
Nieuwe boeken !!!!

2 november 2016

Bezoek aan “Opnieuw & Co” op 8 april 2013

18 mei 2013
Na ontvangst door de directeur Marcel van Gogh met koffie, kregen we een rondleiding door de winkel. Het gebouw is erg groot en er staat enorm veel voor de verkoop. De omloop snelheid van de goederen is erg hoog, wat de doorstroom bevordert.

Na de rondleiding kregen we een lezing over alles wat Opnieuw en Co te bieden heeft en wat de activiteiten in de toekomst zijn. Het is een miljoenenbedrijf geworden, waar velen werkervaring opdoen en plezier in hun werk hebben. Ook werken hier vele vrijwilligers. Vele artikelen worden tegen zeer billijke prijzen verkocht. Alles wordt van te voren bekeken en eventueel gerepareerd. Iedereen is welkom in deze winkel.

Aan het einde van de avond hadden wij een andere kijk op alles bij Opnieuw & Co, dat een tweede kans kreeg.

Opnieuw & Co is te vinden aan de Merwedestraat achter de Aldi en Jumbo.