Homepage tekst

Kiwanis club Dordrecht streeft er naar om zoveel mogelijk sociale doelen te verwezenlijken waarbij kinderen centraal staan. Samen projecten opzetten en uitvoeren met als doel zoveel mogelijk geld op te halen.

Deze fondsen komen ten goede van een doel (of doelen) welke iedere club zelf kan bepalen. Dit geld kan een lokale, regionale, nationale of zelfs internationale bestemming hebben. Hoewel het de bedoeling is dat de club zich continue bezig houdt met projecten, staat voorop dat wij in de eerste plaats een vriendenclub zijn. Een van onze belangrijkste commissies is in dat kader de commissie Social Events. Wil je onderdeel uitmaken van onze club, kijk dan onder het het kopje ‘over Kiwanis > lidmaatschap’.

Het motto van Kiwanis is: 'Serving the Children of the World'