Afbeelding van Droomtuin
Droomtuin 31 juli 2019

voor Stichting het Babyhuis
Afbeelding van Nieuwe boeken !!!!
Nieuwe boeken !!!! 2 november 2016

Door sponsoring van De Kiwanis Dordrecht en de Dekkers boek&kantoor hebben we een groot aantal nieuwe boeken toe kunnen voegen aan de bibliotheek.
Afbeelding van Kiwanis geeft € 1.000.000,- aan UNICEF voor de strijd tegen Tetanus.
Kiwanis geeft € 1.000.000,- aan UNICEF voor de strijd tegen Tetanus. 21 september 2016

Kiwanis Nederland vierde haar 6e lustrum met een gift van € 1.000.000 aan Unicef. De symbolisch overhandiging, het geld is al besteedt, betekende
Afbeelding van Troostberen
Troostberen 22 april 2015

Kiwanis Club Dordrecht heeft een mooie bijdrage geleverd aan troost en geruststelling voor kinderen uit Dordrecht en omgeving, die met de ambulance
Afbeelding van “Petje af”
“Petje af” 29 oktober 2012

Het Praktijk gericht weekendonderwijs, “Petje af”, heeft een bedrag gekregen van € 750,00.
Afbeelding van Technieklokaal in school De KIEM
Technieklokaal in school De KIEM 21 september 2012

Technieklokaal in school De KIEM. Techniek is een zeer essentieel onderdeel van het onderwijs aan kinderen, om die vertrouwd te maken met de techniek en belangstelling hiervoor te wekken.